сряда, 12 декември 2012 г.

12. 12. 2012


/автор на текст и снимка Zvetanaka Shahanska/
12. 12. 2012
дата като дата. Какво ли не прочетох за нея, предимно езотерични неща - отваряне на енергиен портал, решетки и какво ли не.
Най-щастливият ден. Един много специален ден. Уникален ден. Особен ден.
А си беше един обикновен зимен ден. Със слънце, студ и пълен с ежедневните неща.
По принцип всеки ден е особен и уникален, ако го гледаме като подарък и възможност. Това, че има толкова 12-ци, не го прави с нещо по-различен. Ако го прекараме през призмата на позитивизма - хубав, светъл, интересен, носещ радост, срещи и усмивки ден. През призмата на негативизма - много студен, безинтересен, скучен, къс, ден за мрънкане, кризисен. Както настроим съзнанието си, така и ще го усетим.
Снимката е на моята бяла сенполия/африканска теменужка/, с която много се гордея, защото в цветарския магазин тя беше захвърлена, омърлушена, не цъфтяща и по тази причина с намалена цена. И аз реших да си я взема, да се опитам да я спася, макар и никога да не съм гледала такова цвете. Трябваше и месец да се адаптира и сега е толкова красива, цъфти, има много пъпки и е свежарче. Обичам предизвикателствата и особено пък спасяването на цветя ми е любимо. И станах фен на това цвете.
Остават 12 дни до Коледа!
/автор на текст и снимка Zvetanaka Shahanska/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...