tag:blogger.com,1999:blog-5707818211412647543.post7941962248200759268..comments2024-01-17T21:25:51.314+02:00Comments on усмихни се:): МЕД ОТ ЗЕЛЕНИ ШИШАРКИZvetanka Shahanskahttp://www.blogger.com/profile/08115142587886653075noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5707818211412647543.post-28193997307272789392011-08-21T16:59:49.197+03:002011-08-21T16:59:49.197+03:00Има запомнящ се вкус, не може да се забрави:)))Има запомнящ се вкус, не може да се забрави:)))Zvetanka Shahanskahttps://www.blogger.com/profile/08115142587886653075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5707818211412647543.post-49542244757998988932011-08-21T15:39:54.081+03:002011-08-21T15:39:54.081+03:00Боров мед, да - аз помня вкуса му от детството още...Боров мед, да - аз помня вкуса му от детството още:)Martahttps://www.blogger.com/profile/12282881327236588801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5707818211412647543.post-41252652456172086442011-08-19T19:15:24.996+03:002011-08-19T19:15:24.996+03:00Емо, това е интересно, което пишеш. Не съм го проб...Емо, това е интересно, което пишеш. Не съм го пробвала:)Zvetanka Shahanskahttps://www.blogger.com/profile/08115142587886653075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5707818211412647543.post-65166088218923079772011-08-18T21:02:41.381+03:002011-08-18T21:02:41.381+03:00Мисля, че и от кафявите става мед, но трябва да се...Мисля, че и от кафявите става мед, но трябва да се счукат. Варят се докато се обезцветят, пак със захар, но трябва количество и голям казан :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06344482769935116239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5707818211412647543.post-76505611071971648472011-08-18T20:41:10.423+03:002011-08-18T20:41:10.423+03:00Да, Нинче, и полезен, и вкусен и лесно става:)))Да, Нинче, и полезен, и вкусен и лесно става:)))Zvetanka Shahanskahttps://www.blogger.com/profile/08115142587886653075noreply@blogger.com